Tarieven en vergoedingen

 

Tarieven

Consulten duren in mijn praktijk geen 45 min. maar 60 min., zodat er alle rust en aandacht is.
 

•    De intake is € 70,00

•    Vervolgconsulten (face to face of online) zijn €102,50

•    Voor de kosten voor het groepsaanbod, zie Groepsaanbod

•    Sensorische Informatieverwerking; uitwerken video's en verslaglegging is €200,00

 

Inbegrepen zijn indirecte tijd zoals het uitwerken van vragenlijsten, het versturen van start- en eindbrieven naar huisarts/verwijzer en korte overleggen. Langere overleggen en brieven aan anderen worden in rekening gebracht. Voor een consult op locatie of huisbezoek wordt reistijd in rekening gebracht.

Bij het afzeggen van een individueel therapieconsult binnen 24 uur worden kosten in rekening gebracht, tenzij anders afgesproken.

Voor maatwerk oplossingen kan overlegd worden.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden de therapie gedeeltelijk vanuit hun aanvullende pakket. Voor een overzicht van vergoedingen van zorgverzekeraars kijk hier.

Let op: CZ heeft bijzondere voorwaarden. CZ vergoedt niet vanuit de aanvullende verzekering, maar vergoedt via 1NP waar ik ook bij aangesloten ben. Neem hierover persoonlijk contact met mij op.

 

Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar of vergoeding voor Psychomotorische Therapie mogelijk is. Vermeld hierbij dat uw therapeut is aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB) en de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Meerdere verzekeraars vergoeden namelijk alleen indien uw therapeut voldoet aan de kwaliteitseisen die door deze beroepsverenigingen gesteld zijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.