Week van de Vaktherapie

 

 

 

In november 2020 zal de Week van de Vaktherapie weer plaatsvinden. Vaktherapie is de overkoepelende naam voor de volgende therapievormen: beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie, muziektherapie, psychomotorische therapie, psychomotorische kindertherapie en speltherapie.

 

Aangezien ik het belangrijk vind dat Vaktherapie bekender wordt -zodat mensen beter kunnen kiezen wat de juiste zorg voor hen is-, doe ik als Praktijk voor Psychomotorische Therapie mee aan de Week van de Vaktherapie door het geven van workshops en mini-consults.

 

Voor alle verwijzers, mensen met een hulpvraag en andere geïnteresseerden staan mijn deuren dan open.

Ik hoop u te verwelkomen!

 

Het programma en de precieze data zijn nu nog niet bekend. Hieronder vindt u mijn aanbod uit een eerdere Week van de Vaktherapie.

Workshop: Wat is Psychomotorische Therapie?

Ik kan er van alles over vertellen, maar het beste kan je 'aan den lijve ervaren' wat PMT inhoudt. Aan de hand van een paar opdrachten merk je hoe PMT kan helpen om inzicht in en greep op klachten te krijgen.

Woensdag 14 november, 9:15-10:30. Maximaal 8 deelnemers. Aanmelden per mail of telefonisch.

 

Workshop: Effe niks moeten...

Na een drukke week ontspannen het weekend ingaan? In deze workshop moet je niks, maar word je uitgenodigd om te ontspannen.

Vrijdag 16 november, 9:15-10:30. Maximaal 8 deelnemers. Aanmelden per mail of telefonisch.

 

Mini-consult Psychomotorische Therapie

Wil je meer weten over hoe PMT werkt? Wat het voor jou kan betekenen? Over hoe ik werk? Misschien een kleine opdracht uitproberen? Meld je aan voor een gratis individueel mini-consult van 30 minuten. Tijdstip in overleg.

 

Gratis individueel behandelconsult

Speciaal voor mensen met chronische hoofdpijn of nek- en schouderklachten, waarbij geen of een onduidelijke lichamelijke oorzaak de huidige klachten veroorzaakt. In dit consult kunt u proeven aan de wijze van behandelen. Tijdstip in overleg. Maximaal 5 mensen kunnen van dit individuele aanbod gebruik maken.

 

 

Wat doen collega’s deze week? Kijk eens op www.weekvandevaktherapie.nl.

Voor algemene informatie over vaktherapie bezoek de site www.vaktherapie.nl.